Publications
Detailed Information
당첨가와 저장 온도를 달리한 유자의 성분 변화 및 유자 소스의 이용 적합성에 관한 연구
Cited 0 time in
Web of Science
Cited 0 time in Scopus
- Authors
- Advisor
- 황인경
- Issue Date
- 2003
- Publisher
- 서울대학교 대학원
- Keywords
- 유자 ; Yuza ; 비타민C ; Vitamin C ; bioflavonoid ; Bioflavonoid ; 총 폴리페놀 ; Total polyphenol ; 당첨가 ; Sugar ; 관능검사 ; Sensory evaluation ; 저장 온도 ; Yuza sauce ; 총균수 ; Total bacterial content ; 유자 소스
- Description
- 학위논문(석사)--서울대학교 대학원 :식품영양학과,2003.
- Language
- Korean
- URI
- http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000057955
https://hdl.handle.net/10371/22771
- Files in This Item:
- There are no files associated with this item.
- Appears in Collections:
Item View & Download Count
Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.