Publications
Detailed Information
아스파탐의 관능적 특성과 식품에의 적용
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | 황인경 | - |
dc.contributor.author | 최선영 | - |
dc.date.accessioned | 2010-01-15T09:38:30Z | - |
dc.date.available | 2010-01-15T09:38:30Z | - |
dc.date.copyright | 2001. | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.uri | http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000065491 | kor |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10371/33172 | - |
dc.description | 학위논문(석사)--서울대학교 대학원 :식품영양학과,2001. | ko |
dc.format.extent | viii, 72 장 | ko |
dc.language.iso | ko | ko |
dc.publisher | 서울대학교 대학원 | ko |
dc.subject | 아스파탐 | ko |
dc.subject | 관능 검사 | ko |
dc.subject | 역치 | ko |
dc.subject | 상대적 감미도 | ko |
dc.subject | 단맛 특성 | ko |
dc.subject | 식품에의 적용 | ko |
dc.subject | aspartame | ko |
dc.subject | sensory evaluation | ko |
dc.subject | threshold | ko |
dc.subject | relative sweetness | ko |
dc.subject | food application | ko |
dc.title | 아스파탐의 관능적 특성과 식품에의 적용 | ko |
dc.type | Thesis | - |
dc.contributor.department | 식품영양학과 | - |
dc.description.degree | Master | ko |
- Appears in Collections:
- Files in This Item:
- There are no files associated with this item.
Item View & Download Count
Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.