Browse

당뇨병 환자군과 대조군의 vitamin C 영양 상태평가 및 혈청 ascorbic acid 수준에 영향을 미치는 요인 분석

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor백희영-
dc.contributor.author심재은-
dc.date.accessioned2010-02-09T07:55:00Z-
dc.date.available2010-02-09T07:55:00Z-
dc.date.copyright1996.-
dc.date.issued1996-
dc.identifier.urihttp://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000080485kog
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10371/53307-
dc.description학위논문(석사)--서울大學校 大學院 :食品營養學科,1996.ko
dc.format.extentvi, 85 장ko
dc.language.isokoko
dc.publisher서울大學校 大學院ko
dc.title당뇨병 환자군과 대조군의 vitamin C 영양 상태평가 및 혈청 ascorbic acid 수준에 영향을 미치는 요인 분석ko
dc.typeThesis-
dc.contributor.department食品營養學科-
dc.description.degreeMasterko
Appears in Collections:
College of Human Ecology (생활과학대학)Dept. of Food and Nutrition (식품영양학과)Theses (Master's Degree_식품영양학과)
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse