Publications

Detailed Information

당첨가와 저장 온도를 달리한 유자의 성분 변화 및 유자 소스의 이용 적합성에 관한 연구

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor황인경-
dc.contributor.author지은정-
dc.date.accessioned2009-12-26T08:26:31Z-
dc.date.available2009-12-26T08:26:31Z-
dc.date.copyright2003.-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000057955kor
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10371/22771-
dc.description학위논문(석사)--서울대학교 대학원 :식품영양학과,2003.ko
dc.format.extentvii, 59 장ko
dc.language.isokoko
dc.publisher서울대학교 대학원ko
dc.subject유자ko
dc.subjectYuzako
dc.subject비타민Cko
dc.subjectVitamin Cko
dc.subjectbioflavonoidko
dc.subjectBioflavonoidko
dc.subject총 폴리페놀ko
dc.subjectTotal polyphenolko
dc.subject당첨가ko
dc.subjectSugarko
dc.subject관능검사ko
dc.subjectSensory evaluationko
dc.subject저장 온도ko
dc.subjectYuza sauceko
dc.subject총균수ko
dc.subjectTotal bacterial contentko
dc.subject유자 소스ko
dc.title당첨가와 저장 온도를 달리한 유자의 성분 변화 및 유자 소스의 이용 적합성에 관한 연구ko
dc.typeThesis-
dc.contributor.department식품영양학과-
dc.description.degreeMasterko
Appears in Collections:
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Altmetrics

Item View & Download Count

  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Share