Publications
Detailed Information
돈육의 부위별 이화학적 특성과 저장성과의 관계
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | 이무하 | - |
dc.contributor.author | 홍철기 | - |
dc.date.accessioned | 2010-05-17T08:35:23Z | - |
dc.date.available | 2010-05-17T08:35:23Z | - |
dc.date.copyright | 2008. | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.uri | http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000039839 | kog |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10371/66509 | - |
dc.description | 학위논문(석사) --서울대학교 대학원 :농생명공학부, 2008.2 | ko |
dc.format.extent | [vi], 72, [iii] 장 | ko |
dc.language.iso | ko | ko |
dc.publisher | 서울대학교 대학원 | ko |
dc.subject | 부위별 | ko |
dc.subject | Muscles | ko |
dc.subject | 이화학적 | ko |
dc.subject | physico-chemical | ko |
dc.subject | 지방산 | ko |
dc.subject | fatty acid | ko |
dc.subject | 돈육 | ko |
dc.subject | pork | ko |
dc.title | 돈육의 부위별 이화학적 특성과 저장성과의 관계 | ko |
dc.type | Thesis | - |
dc.contributor.department | 농생명공학부 | - |
dc.description.degree | Master | ko |
- Appears in Collections:
- Files in This Item:
- There are no files associated with this item.
Item View & Download Count
Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.