Browse

야채와 과일 및 미량원소의 섭취가 간암발생에 미치는 예방적 효과에 대한 메타분석

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor조성일-
dc.contributor.author김소현-
dc.date.accessioned2010-01-06T05:36:04Z-
dc.date.available2010-01-06T05:36:04Z-
dc.date.copyright2004.-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000056060kor
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10371/26396-
dc.description학위논문(석사)--서울대학교 보건대학원 :보건학과 역학전공,2004.ko
dc.format.extentiv, 28 장ko
dc.language.isokoko
dc.publisher서울대학교 보건대학원ko
dc.subject야채ko
dc.subjectVegetablesko
dc.subject과일ko
dc.subjectfruitko
dc.subject미량원소ko
dc.subjectmicronutrientsko
dc.subject간암ko
dc.subjectliver cancerko
dc.subject메타분석ko
dc.subjectmeta-analysisko
dc.title야채와 과일 및 미량원소의 섭취가 간암발생에 미치는 예방적 효과에 대한 메타분석ko
dc.typeThesis-
dc.contributor.department보건학과 역학전공-
dc.description.degreeMasterko
Appears in Collections:
Graduate School of Public Health (보건대학원)Dept. of Public Health (보건학과)Theses (Master's Degree_보건학과)
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse