Publications
Detailed Information
Effect of Storage Temperature, Ripening Stage, and CO2 Treatment on Fruit Quality and Storage Life in Tomato (Solanum lycopersicum L.) for Fresh-Cut Use : 신선편이 토마토를 위한 원료의 저장 온도, 숙성 정도 그리고 CO2 처리가 과실의 품질 및 저장기간에 미치는 영향
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | 이승구 | - |
dc.contributor.author | 정은호 | - |
dc.date.accessioned | 2010-01-08T11:40:28Z | - |
dc.date.available | 2010-01-08T11:40:28Z | - |
dc.date.copyright | 2009. | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.uri | http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000037240 | eng |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10371/29191 | - |
dc.description | Thesis(masters) --서울대학교 대학원 :식물생산과학부(원예과학전공), 2009.2. | en |
dc.format.extent | vii, 69 leaves | en |
dc.language.iso | en | en |
dc.publisher | 서울대학교 대학원 | en |
dc.subject | 저장온도 | en |
dc.subject | Storage temperature | en |
dc.subject | 숙성정도 | en |
dc.subject | ripening | en |
dc.subject | 품질 | en |
dc.subject | quality | en |
dc.subject | 에틸렌 | en |
dc.subject | ethylene | en |
dc.subject | 경도 | en |
dc.subject | firmness | en |
dc.subject | 신선편이 | en |
dc.subject | fresh-cut | en |
dc.title | Effect of Storage Temperature, Ripening Stage, and CO2 Treatment on Fruit Quality and Storage Life in Tomato (Solanum lycopersicum L.) for Fresh-Cut Use | en |
dc.title.alternative | 신선편이 토마토를 위한 원료의 저장 온도, 숙성 정도 그리고 CO2 처리가 과실의 품질 및 저장기간에 미치는 영향 | en |
dc.type | Thesis | - |
dc.contributor.department | 식물생산과학부(원예과학전공) | - |
dc.description.degree | Master | en |
- Appears in Collections:
- Files in This Item:
- There are no files associated with this item.
Item View & Download Count
Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.