Browse

`음식`을 중심으로 구성한 텍스트가 학습자 선호도 및 학습 효과에 미치는 영향 : `중학교 1학년 사회`의 세계 지리 단원을 중심으로
(The)Effect of text composition based on `food item` on learners` preference and learning efficiency

Cited 0 time in Web of Science Cited 0 time in Scopus
Authors
신의주
Advisor
류재명
Issue Date
2007
Publisher
서울대학교 대학원
Keywords
음식food흥미interest정교화elaboration친숙도familiarity음식 개념도food concept-map학습자 선호도students` preference학습 효과learning efficiency세계 지리World geography텍스트text
Description
학위논문(석사) --서울대학교 대학원 :사회교육과(지리전공),2007.
Language
Korean
URI
http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000044221

https://hdl.handle.net/10371/42058
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Appears in Collections:
College of Education (사범대학)Dept. of Social Studies Education (사회교육과)Geography (지리전공)Theses (Master's Degree_지리전공)
  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Browse