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Effect of Storage Temperature, Ripening Stage, and CO2 Treatment on Fruit Quality and Storage Life in Tomato (Solanum lycopersicum L.) for Fresh-Cut Use : 신선편이 토마토를 위한 원료의 저장 온도, 숙성 정도 그리고 CO2 처리가 과실의 품질 및 저장기간에 미치는 영향
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- Authors
- Advisor
- 이승구
- Issue Date
- 2009
- Publisher
- 서울대학교 대학원
- Keywords
- 저장온도 ; Storage temperature ; 숙성정도 ; ripening ; 품질 ; quality ; 에틸렌 ; ethylene ; 경도 ; firmness ; 신선편이 ; fresh-cut
- Description
- Thesis(masters) --서울대학교 대학원 :식물생산과학부(원예과학전공), 2009.2.
- Language
- English
- URI
- http://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000037240
https://hdl.handle.net/10371/29191
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