Publications

Detailed Information

마늘의 섭취 수준이 diethylnitrosamine으로 유도한 랫드 간세포의 전암성 병변과 glutathione 의존성 효소계에 미치는 영향

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor최혜미-
dc.contributor.author권상희-
dc.date.accessioned2010-01-15T09:40:12Z-
dc.date.available2010-01-15T09:40:12Z-
dc.date.copyright1999.-
dc.date.issued1999-
dc.identifier.urihttp://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000071935kor
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10371/33215-
dc.description학위논문(석사)--서울대학교 대학원 :식품영양학과,1999.ko
dc.format.extentviii, 77 장ko
dc.language.isokoko
dc.publisher서울대학교 대학원ko
dc.title마늘의 섭취 수준이 diethylnitrosamine으로 유도한 랫드 간세포의 전암성 병변과 glutathione 의존성 효소계에 미치는 영향ko
dc.typeThesis-
dc.contributor.department식품영양학과-
dc.description.degreeMasterko
Appears in Collections:
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Altmetrics

Item View & Download Count

  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Share