Publications

Detailed Information

쇠고기 부산물로부터 혈압 상승 억제 펩타이드 분리 및 정제

DC Field Value Language
dc.contributor.advisor이무하-
dc.contributor.author장성현-
dc.date.accessioned2010-06-04T03:30:17Z-
dc.date.available2010-06-04T03:30:17Z-
dc.date.copyright2003.-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://dcollection.snu.ac.kr:80/jsp/common/DcLoOrgPer.jsp?sItemId=000000058786kog
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10371/67314-
dc.description학위논문(석사)--서울대학교 대학원 :농생명공학부 근육식품학전공,2003.ko
dc.format.extentvi, 37 장ko
dc.language.isokoko
dc.publisher서울대학교 대학원ko
dc.subject지라ko
dc.subjectACEko
dc.subject염통ko
dc.subjectBeef spleenko
dc.title쇠고기 부산물로부터 혈압 상승 억제 펩타이드 분리 및 정제ko
dc.typeThesis-
dc.contributor.department농생명공학부 근육식품학전공-
dc.description.degreeMasterko
Appears in Collections:
Files in This Item:
There are no files associated with this item.

Altmetrics

Item View & Download Count

  • mendeley

Items in S-Space are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Share